Palvelut

Jatkuva uudistuminen takaa maailmanluokan osaamisen.

Kaikki saman katon alta

Olemme erikoistuneet etenkin kevyeen ja keskiraskaaseen CNC-koneistukseen, ja valmistamiamme osia käytetään muun muassa raskaissa koneissa kuten metsä-, kaivos- ja tienhoitokoneissa. Konekantamme on tehokkaimmillaan kappalekokoluokissa 1–2500 kg. Ydinosaamistamme ovat avarrus, jyrsintä, sorvaus ja monitoimisorvaus.

Verkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaikki palvelut aina suunnittelusta valmistuksen kautta kokoonpanoon samalla kertaa. Monipuolisten palveluidemme lisäksi kilpailuetujamme ovat myös modernit laitteet, mutta ennen kaikkea tekijöidemme luja osaaminen ja työasenne. Meillä näkyy kirjaimellisesti se, että kokonaisuus on täsmälleen osiensa summa – olipa kyse tuotteesta tai tekijätiimistä.

Kauttamme saatavia täydentäviä palveluita ovat muun muassa poltto- ja laserleikkaus, särmäys, hitsaus, pintakäsittely (pulveri- ja märkämaalaus, sähkösinkitys, karkaisu) ja hionta.

Yrityksemme asiakkaat toimivat globaaleilla markkinoilla, mikä edellyttää meiltä maailmanluokan osaamista. Pysyäksemme kilpailussa mukana uudistamme jatkuvasti tuotantomenetelmiämme ja laitteitamme.

Suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Vahvuutemme piilee erinomaisessa valmistuksen ja valmistettavuuden suunnittelussa, mikä takaa toimivat osat ja kestävät kokonaisuudet. Myös alusta alkaen tehty mallinnus onnistuu ongelmitta 3D- suunnittelupalvelumme hyödyntämän modernin SolidWorks-ohjelmiston ansiosta. Suunnittelemme itse myös kaikki tuotannossa käyttämämme kiinnittimet sekä osallistumme mielellämme asiakkaidemme tuotteiden kehitystyöhön.

Päivitetyt 3D-mallit, piirustukset ja revisiohallinta pitävät asiakkaan ajan tasalla, ja tuote on juuri sellainen kuin on suunniteltu. Suunnittelemme tuotteita laidasta laitaan ohutlevykokoonpainoista 5-akselikoneistusta vaativiin töihin asti.

Palvelut3

Koneistus

Kappaleen monimutkaisuus tai -muotoisuus ei aseta tiimillemme rajoja – päin vastoin! Haasteet tarjoavat meille tilaisuuden luoda uusia ratkaisuja. CAM-ohjelmointi ja nykyaikainen koneistuskeskus varmistavat tarkan ja monipuolisen lopputuloksen, olipa kyseessä 3-, 4- tai 5-akselikoneistus. Kaikki työt tehdään 3D-tilavuusmalliin tai DXF/DWG-tiedostoon pohjautuen. Pääsääntöisesti pyritään käyttämään asiakkaan toimittamia malleja ja tarvittaessa mallinnamme tuotteet itse.

Jyrsintä

Moderneilla CNC-koneistuskeskuksilla voimme valmistaa monimuotoisia kappaleita aina 5 000 kg:aan asti. Suurimmat tuotteet voivat olla koneistusalueeltaan 5000x1350x2000 mm; erikoistapauksissa tuotetta siirtämällä koneistusaluetta voidaan kasvattaa. Tuhannesosamillin tarkkuuden takaavat ammattitaitoinen henkilöstö sekä koneissa käytettävät tarkkuustyökalut ja 3D mitta-anturit.

Palvelut4

Sorvaus

CAM-ohjelmointiin pohjautuva järjestelmä takaa kappaleelle tarkan ulkomuodon. Työ voidaan tehdä suoraan asiakkaan tilavuusmalliin tai DFX/DWG-tiedostoon luotuihin työstöratoihin pohjautuen.

Monitoimisorvaus

Uusi kalustomme mahdollistaa tarkan ja tehokkaan lopputuloksen. Esimerkiksi 5-akselikoneistukset voidaan tehdä sekä pää- että vastakaralla. Lopullisen tuotteen ulkomuodot voivat olla erittäin monimuotoiset.

Mittaus

Moderni koordinaattimittakone mahdollistaa vaativienkin geometristen toleranssien varmistuksen luotettavasti. Mittauksen yhteydessä tuotamme tuloksista mittaraportin, tarvittaessa asiakkaan omilla tiedoilla. Tuloksia voidaan myös verrata suoraan 3D-tilavuusmalliin ja esittää poikkeamat graafisesti raportissa.

Projektityöt, kokoonpanot

Olemme vuosien saatossa tehneet laajempia asiakaslähtöisiä projekteja ja valmistaneet komponentteja ja varaosia sahaus- ja kokoonpanolinjastoihin, maa- ja metsäteollisuuden koneisiin ja muihin teollisuuslaitteistoihin.

Asiakkaan toiveita kuunnellen toimitamme rakenteet valmiiksi koottuina tai pakattuina asetettujen vaatimusten mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Siirry yhteystietoihin