Yritys

Teräksenlujaa ammattitaitoa

Kilpailuetuina monipuolinen konekanta, kokemus ja tehokas tiimi

Me CNC Machiningillä olemme siitä eteviä tyyppejä, että osaamme toteuttaa mittatarkat tilaustyöt millin tuhannesosan tarkkuudella, mutta myös ratkaista ongelmia ja tehdä konkreettisiksi komponenteiksi ne ruutupaperin reunaankin sutatut raa’at visiot. Asiantuntemuksemme on asiakkaidemme käytössä heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien ja vaalimme syntyneitä kontakteja olemalla joustavia, luotettavia ja tehokkaita kaikessa toiminnassamme.

Keitä olemme

Vuonna 2007 perustettu Joensuun CNC-Machining Oy on suurta tarkkuutta vaativien teollisuuden osakomponenttien ja -kokonaisuuksien sopimustoimittaja. Yrityksessämme työskentelee yli 30 huippuammattilaista, ja käytössämme on alan nykyaikaisin laitekanta.

Palvelemme luotettavasti ja täsmällisesti vaativista CNC-koneistuksista aina 5-akselityöstöön saakka, ja sopimusvalmistajiemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaikki palvelut suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka. Yrityksemme palveluita käyttävät muun muassa metsä-, kaivosteollisuuden ja ympäristöteknologian teollisuusyritykset.

Missiomme on edistää suomalaista teollisuutta globaalisti, ja visiomme on olla asiakkaidemme ensisijainen valinta metalliteollisuuden tuotteiden ja palveluiden tarjoajana. Noudatamme kaikessa toiminnassamme korkeimpia mahdollisia laatukriteerejä ja olemme sitoutuneet ISO 9001 -standardin vaatimuksiin.

Arvomaailmamme

Kannattava ja kasvava yritys

Halumme kasvaa asiakkaidemme rinnalla on suuri. Harkitut investoinnit tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden tarpeiden sekä tulevaisuuden suunnitelmien mukaisesti. Tehokas toimintamalli, Lean ajatusmaailma ja kustannustehokkaat prosessit takaavat kilpailukykyiset ja kannattavat tuotteet ja palvelut.

Työntekijöidemme hyvinvointi, turvallisuus ja viihtyvyys

Luomme turvallisen ja viihtyisän työympäristön työntekijöillemme, emmekä tingi hyvinvoinnista tai turvallisuudesta. Haluamme ansaita työntekijöidemme luottamuksen ja arvostuksen tarjoamalla haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä sekä kehittämällä aktiivisesti työilmapiiriä ja viihtyvyyttä.

Pitkäaikaiset kumppanuudet

Luottamus ja arvostus asiakkaiden keskuudessa on meille elintärkeä asia. Haluamme luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja viedä asiakkaitamme eteenpäin palvelemalla monipuolisesti ja kustannustehokkaasti.

Visiomme

Olemme asiakkaan ensisijainen valinta metalliteollisuuden alihankintatuotteiden ja palvelujen toimittajana. Haluamme tarjota toimialamme halutuimmat työpaikat työntekijöille.

Missiomme

Missiomme on edistää suomalaista teollisuutta globaalisti. Yrityksemme keskittyy tuottamaan alihankintatuotteita ja palveluita teollisuusyritysten tarpeisiin. Olemme erikoistuneet ensisijaisesti kone- ja metallituoteteollisuuden alalle osakokonaisuuksien ja komponenttien tuottamiseen. Toimintamme on nykyaikaista ja hyödynnämme modernia teknologiaa palveluidemme tuottamiseen. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme eduksi.

Strategiamme

Strategiamme perustuu missioomme edistää suomalaista teollisuutta ja visioomme olla asiakkaan ensisijainen valinta metalliteollisuuden tuotteiden ja palvelujen tarjoajana. Tämä onnistuu markkina-asemaa kasvattamalla kone- ja metallituoteteollisuudessa sekä tarjoamalla asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun tuotteiden toimitukseen. Tämä käsittää kaikki asiakkaan tarvitsemat toimenpiteet sekä oikea-aikaisen ja -määräisen tuoteryhmien tai kokonaisuuksien toimituksen. 

Joustava automatisoitu valmistus, moniakselikoneistuksen hallinta, aktiivinen tuotekehitys ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa sekä erinomainen laatu edesauttavat syvällisten ja pitkäaikaisten asiakkuuksien luomista. Vakiintunut toimintamallimme, laatupolitiikan noudattaminen, tehokas toiminnanohjausjärjestelmän käyttö sekä jatkuva kehittyminen mahdollistavat markkina-aseman kasvattamisen. Pidämme myös mahdollisuutena laajentua ulkomaan markkinoille.

* Kokonaisvaltainen tuote/palvelu sisältää kaikki asiakkaan haluamat toimenpiteet, kuten esimerkiksi dokumentaation, materiaalit, työvaiheet, pintakäsittelyt ja pakkaamisen.